Betrek je klanten in je commercials

klanten commercialDe meeste commercials die je ziet op tv zijn saai en hebben weinig tot geen invloed in mijn visie op je koop gedrag. Je ziet het merk en ja dat kun je vast later in de winkelstraat of op internet ergens tegen komen zodat je er aan herinnert wordt. Maar de echte commercials die blijven hangen zijn toch de commercials waar je om moet lachen.

In het verleden heb ik wel eens een boek gelezen oer Freddy Heineken, de man die marketing eigenlijk na zijn studie in de VS naar Nederland toebracht. Toen hij terug kwam in Amsterdam op kantoor, spijkerde hij een bordje marketing afdeling op zijn deur.

Misschien is hij wel een van de grootste marketeers in de Nederlandse geschiedenis en laten we eerlijk zijn er zijn nog genoeg commercials van Heineken die je zo kan opsommen.

Het beste in mijn ogen is een commercial waar je lekker om kan lachen maar waar ook de normale klant in actief is. Gewoon in het alledaagse leven. Eigenlijk is een mooi wit t-shirt een normaal product wat in elke commercial zeker goed van pas kan komen.

 

2 gedachten over “Betrek je klanten in je commercials”

2 artikel(en)

Geef een reactie