Beter een goede buur, dan een verre vriend

Wie kent het spreekwoord niet: "Beter een goede buur, dan een verre vriend." En ik moet eerlijk toegeven dat ik ook goede buren heb. Zij doen regelmatig doen wat de meeste buren in Nederland horen te doen. Veel buren nemen pakketjes aan voor de buurman die overdag niet thuis is. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je bij een webwinkel iets kleins bestelt, maar dat het uiteindelijk niet door de brievenbus past? Is het niet de te grote verpakking, dan zorgen de grote hoeveelheid flyers en beschermfolie er wel voor dat het uiteindelijk niet meer door de brievenbus past.

Bas en ik hebben tijdens ons ontwikkelingsproces hier nadrukkelijk opgelet. Gemak is niet voor niets een belangrijk aspect binnen het Witteboorden concept. Wie een twopack bij Witteboorden bestelt, krijgt een goed stevig, beschermend pakketje thuis afgeleverd. Maar het grote voordeel is dat het door je brievenbus past! Je hoeft niet meer 's avonds laat bij de buurman aan te kloppen om je pakketje op te halen. Ook tref je geen briefje op je deurmat aan met de medeling dat het pakketje de volgende werkdag kan worden opgehaald bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Heb je nu wat minder goede buren of misschien zelfs last van de bekende burenruzie, dan is het nieuwe concept De Buren iets voor jou. Zij willen langzaam, maar zeker Nederland gaan veroveren met grote kluizen op centrale punten waar je je spullen in kan laten afgeven. Uiteraard kan je de goederen ophalen tegen betaling. Wellicht kunnen ze de kluisjes van de NS inzetten? Voorlopig doen wij daar niet aan mee! Bij Witteboorden komt gewoon de ouderwetse postbode langs. Biedt hem eens een bakkie koffie aan. Dat zal hij waarderen...

Geef een reactie