Antoine heeft goed nieuws...

containerschipHè, hè! Afgelopen vrijdag eindelijk goed nieuws van de leverancier ontvangen. Onze producten gaan namelijk eind november de boot op naar Nederland. Het gaat hier niet om pakjesboot 12 uit Spanje, maar waarschijnlijk wel om een Nedlloyd container vessel uit India. Als alles meezit, zullen we de goederen dan half januari in huis hebben. Wel jammer dat we niet kunnen meeliften met de consumenten koopdrift rond de feestdagen, maar het is niet anders! Als we het alleen van de feestdagen moeten hebben, dan zouden we niet goed bezig zijn.

Het ziet er ook naar uit dat we zeer binnenkort onze webshop voor het eerst kunnen gaan testen. Vorige week hebben wij namelijk een document van 30 pagina's met daarin alle teksten voor de website ingeleverd bij onze webdeveloper. Nu nog de foto's! We hebben al wel een prachtige foto van Robbert en mij, maar die krijgen jullie later te zien!

Ook hebben we nog een meeting gehad met Jeroen Visser en Danny Mulder, de heren achter Antoine, het nieuwe wasmiddel voor mannen om te zien of we iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. Deze jongens hebben met Antoine veel media aandacht gehad. Dit weekend stond er over Antoine ook nog een leuke recensie in de weekend editie van de NRC. Antoine zou een perfecte aanvulling zijn op onze slogan 'iedere man draagt wit'. Liever Antoine, dan de helikopters van Omo! Het was in ieder geval een vermakelijk gesprek met beide heren. Het is sowieso altijd leuk om met enthousiaste ondernemers te sparren over business opportunities en nieuwe kansen.

Anyway, Witteboorden krijgt door de recente ontwikkelingen steeds meer een gezicht. Leuk, leuk, leuk!