2 stappen naar voren, 1 stap terug...

witteboorden.nlOok ondernemen is niet elke dag groot feest. Afgelopen weken hadden we het gevoel dat we uit eindelijk de wind mee hadden. Goed bezig met de website, eerste reacties van vrienden en familie gekregen en natuurlijk met onze website bouwer om de tafel gezeten. Zo komen we langzaam maar zeker in de goede richting. Nog redelijk wat aanpassingen, maar de stappen werden gezet en dat geeft een mens weer moed.

De verpakking ligt inmiddels ook al in de voorraad opgeslagen dus daar zijn we helemaal klaar voor de start.

Ook met het product waren we er helemaal uit. Onze producent had een duidelijk beeld van welke richting we nu op wilden. Ook waren alle samples die we hadden gekregen zeker hoopgevend. Deze week zou het grootste moment uit onze onderneming tot nu toe volgen. Het afleveren van de eerste grote batch met het product. Alles er-op-en-er-aan, zodat we eindelijk begin februari live kunnen gaan.

Het moment waar Bas en ik al maanden misschien al jaren naar uitkijken. Tot gisteren de telefoon rinkelde. De producent aan de lijn. Hij had nog een laatste steekproef gedaan voordat het product bij ons op de stoep zou staan. De producten voldeden helaas niet aan de eisen, die wij hadden gesteld. Resultaat; waarschijnlijk wachten op de volgende productie batch.

Dit geeft ons wel de gelegenheid om alles nog meer te stroomlijnen en verder te schaven aan zowel de website .

Een gedachte over “2 stappen naar voren, 1 stap terug...”

1 artikel(en)

Geef een reactie